Links på kortet

Jeg er flere gange blevet spurgt hvad meningen egentlig er med at tilføje webadresser til OpenStreetMap, når man alligevel ikke kan se dem på kortet? Det er et ganske fornuftigt spørgsmål. På OpenStreetMap.org kan man nemlig ganske rigtig ikke se webadressen på eksempelvis hoteller, restauranter og cykelhandlere, selvom informationen er tilføjet.

Udsnit fra editoren med tag'et "website" i brug.

Her skal man dog huske at OpenStreetMap ikke bare er et enkelt kort, men en database som kan bruges som baggrund for utallige kort. I fremtiden kunne man eksempelvis forestille sig at man kunne se webadresser på Cyclistic.dk. Et sted hvor man allerede kan udnytte funktionen er OpenLinkMap.org:

OpenLinkMap.org

 

udsnit af OpenLinkMap.org

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>