Ny bestyrer af VoresKort

Jeg er ny bestyrer af VoresKort og har snart været ansat i Dansk Cyklist Forbund i en måneds tid. Som geografi-studerende er jeg vant til at lave kort, men altid ud fra allerede eksisterende kort eller lag. Jeg synes idéen om at tage et hvidt lærred og vha. mange menneskers arbejdskraft udfylde det, så produktet er ét kort, som mange kan have glæde af, er fantastisk. Jeg glæder mig til at kunne hjælpe jer i brugen af Open Street Map, så vi hele tiden kan videreudvikle OSM.

Det ville måske være passende at introducere mig selv ganske kort. Som Andreas allerede har skrevet, hedder jeg Kirsten Prisum, er 24 år gammel og studerer Geografi og Geoinformatik på Københavns Universitet. Som naturgeograf arbejder jeg meget med problemstillinger omkring kyst- og vandløbs-udvikling, og bruger meget gerne geografiske information systemer til at undersøge disse problemstillinger.  Ud over studiet går jeg til sejlads, spiller lidt hyggefodbold og er med til at arrangere Spejdernes Lejr 2012.

En af de første opgaver jeg fik i DCF var at hjælpe med at tegne de små detailkort til Overnatning I Det Fri. Under arbejdet lagde jeg mærke til at en del stisystemer i skovene manglede. Som spejder gennem mange år har jeg tilbragt meget tid i skoven, og jeg ved hvor dejligt det er at tage en cykeltur i det grønne. For at løse problemet tænkte jeg, at vi kunne arbejde videre med medarrangement idéen, og lokke de lokale afdelinger på skovtur. Udstyret med GPS, kunne afdelingerne således nyde sommervejret, naturen og måske lidt kaffe mens VoresKort bliver endnu bedre.  Jeg håber at arbejde videre med idéen og måske selv få lov til at deltage i en skovtur.

Jeg glæder mig til at komme godt i gang med VoresKort og til at hjælpe og møde jer, og jeg håber at vi i samarbejde kan få udarbejdet et endnu bedre kort.

Hilsen Kirsten

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Ny bestyrer af VoresKort

  1. Pingback: Store Cykeldag | VORES KORT

  2. Pingback: VoresKort og OpenStreetMap i 2013 | VORES KORT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>