Gratis OpenStreetMap-kursus på Rigsarkivet i anledning af Open Data Day

På lørdag d. 23. februar er der i anledning af Open Data Day et åbent og gratis kursus i OpenStreetMap-redigering. Det foregår på Rigsarkivet i København fra 13:30 – 16:00 og eneste krav er så vidt jeg kan se at man har sin egen bærbare computer med. Jeg vil desuden anbefale en mus. Man kan læse mere om arrangementet og tilmelde sig her, eller bare dukke op.

Jeg ved at vores egen underviser, Søren fra Microformats.dk kommer og jeg håber selv at kigge forbi. Han har vanen tro skrevet en fin introduktion til kurset som kan læses her.

Adressen er Harsdorff-salen hos Rigsarkivet, Tøjhusgade 1, næsten lige overfor hovedindgangen til Christiansborg.

Jeg håber vi ses.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>